Advocaat-medewerker arbeidsrecht

L&A Advocaten heeft ruimte voor een advocaat-medewerker.

Contact opnemen

Wie zijn wij
L&A Advocaten is een toonaangevend Amsterdams arbeidsrecht nichekantoor. Wij zijn ambitieus en hebben een mentaliteit van doorpakken. Ons kantoor is internationaal erkend door Legal500.

Werken bij L&A Advocaten
Bij L&A Advocaten werk jij in een veelzijdige advies- en procespraktijk. Ons kantoor heeft een breed scala aan cliënten van culturele sector tot multinationals. Jij bent het aanspreekpunt voor HR-teams, bedrijfsjuristen, management en bijvoorbeeld ondernemingsraden.

Advocaat-medewerker
Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker (2 tot 6 jaar ervaring). Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een voorwaarde. Voor het overige verwachten wij dat jij als teamplayer oplossingsgericht bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij jou bieden
Wij werken in een plezierige no nonsense werkomgeving met een gezonde werk-privé balans. Wij vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij investeren elke dag in een gedegen opleiding door samen te werken in zaken en te sparren. Ook investeren wij in jouw groei als advocaat door bijvoorbeeld de PALA te faciliteren. Met een fijn team van verschillende persoonlijkheden en leeftijden, een personal trainer en dakterras zul jij je snel bij ons thuis voelen!

Wil je je mogelijkheden met ons bespreken of ons beter leren kennen, dan nodigen wij jou van harte uit om koffie te komen drinken met een van onze advocaten.

Solliciteren

Solliciteren of kennismaken? Neem dan contact met ons op: