Menu

Wetenschappelijk Medewerker Algemene Rechtswetenschap

Bron: HR Team

Vacature Wetenschappelijk Medewerker Algemene Rechtswetenschap

Wetenschappelijk Medewerker Algemene Rechtswetenschap










De Universiteit van Aruba is een jonge en dynamische universiteit die in 1988 is opgericht. Sinds haar bestaan, zijn wij niet stil blijven staan en bestaan momenteel uit vier faculteiten, te weten, de faculteit der Rechtsgeleerdheid, de Financieel-Economische faculteit, de faculty of Hotel and Tourism Management Studies en de Faculty of Arts and Science. Onze primaire activiteit is het verzorgen van hoogwaardig onderwijs.

Wil jij werken aan een jonge en dynamische universiteit, die hoogwaardig onderwijs biedt, onderzoek stimuleert en zichtbaar maatschappelijk betrokken is? Wil jij meewerken aan het continue verbeteren van het onderwijs en onderzoek, dat aan de internationaal erkende kwaliteitsmaatstaven voldoet en relevant is voor de (inter)regionale en (inter)nationale rechtspraktijk en arbeidsmarkt?

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid (FdR) is ter versterking van het vakgebied Algemene Rechtswetenschap op korte termijn op zoek naar een dynamische collega in de functie van:

WETENSCHAPPELIJK MEDEWERKER ALGEMENE RECHTSWETENSCHAP (1,0 fte)

 De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Het verzorgen, ontwikkelen, coördineren van onderwijs aan onze bachelor studenten op het gebied van de grondslagen van het recht en juridische (onderzoeks)vaardigheden (hoorcolleges, werkcolleges en practica) en bijhorende administratieve werkzaamheden.
  • Het begeleiden van studenten bij studieopdrachten.
  • Het verrichten en bijdragen aan andere werkzaamheden ten behoeve van het reilen en zeilen van de faculteit.

De functie-eisen zijn:

  • Een afgeronde master als jurist (mr., L.L.M.) met interesse in vraagstukken op het gebied van de grondslagen van het recht in brede zin.
  • Ervaring in het geven van universitair onderwijs op het gebied van de grondslagen van het recht en juridische vaardigheden.
  • Een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Bij voorkeur in het bezit van het certificaat “basiskwalificatie onderwijs” of een vergelijkbaar certificaat, dan wel bereid een dergelijk certificaat te behalen.
  • Ervaring met het opzetten, coördineren en/of organiseren van onderwijs op het gebied van vaardigheden is een pré.

Wij bieden je een prettige werkomgeving binnen een kleine universiteit, met ongeveer 600 studenten, die volop in ontwikkeling is en aan de deur staat van belangwekkende uitbreidingen. De kleinschaligheid van onze organisatie neemt met zich mee dat wij diversiteit aan werkzaamheden bieden met mogelijkheid tot het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.  De functie betreft een fulltime aanstelling van 40 uur per week en een salaris conform de bezoldigingsregeling van de Universiteit van Aruba. De aanstelling is voor een contractperiode van drie (3) jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en formatieruimte. Onderdeel van onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere 30 vakantiedagen, 13 ATV dagen, een vakantie-uitkering en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Interesse?

Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van een curriculum vitae voor 20 april 2019 via www.ua.aw/about-the-ua/vacancies. Informatie over het vakgebied van ARW is te vinden in de studiegids op onze website onder de vakken Inleiding tot rechtswetenschap, Juridische vaardigheden en Studentenrechtbank. Voor meer informatie over de functie, kan contact worden opgenomen met de decaan, mr. Jona Israel (+297 5262221; jona.israel@ua.aw). Een (of meer) sollicitatiegesprek(ken), medische keuring, psychologische test en een verklaring omtrent gedrag zijn conform ons sollicitatiereglement en standaard onderdeel van de wervings- en selectieprocedure.

Actions