Vacatures

Vacatures

Clairfort heeft de onderstaande vacatures.

Voor het team Aanbesteding & Mededinging van Clairfort (kantoor Zeist) zijn we op zoek naar een:

Juridisch medewerker / beginnend advocaat-stagiair(e) aanbestedings- en mededingingsrecht

In deze functie zal je als juridisch medewerker beginnen en, als het wederzijds bevalt, kunnen doorstromen naar de functie van advocaat-stagiair(e).

De sectie aanbesteding en mededinging van Clairfort adviseert en procedeert (veelal in kort geding) in aanbestedingskwesties. We kunnen zowel inschrijvers als aanbestedende diensten tot onze cliënten rekenen. We adviseren onder meer over het inrichten van – of juist het inschrijven op aanbestedingen. Ook als er naderhand in de contractuele fase vragen opkomen, kunnen onze cliënten bij ons terecht. Dit doen we voor gerenommeerde cliënten in verschillende sectoren zoals openbaar vervoer, afval, ICT, zorg en onderwijs.

In onze mededingingspraktijk ligt evenzeer de focus op advisering op het snijvlak van publiek en privaat: gedragsregels markt en overheid, gereguleerde sectoren en staatssteun. Maar daarnaast voeren we ook de reguliere mededingingspraktijk (kartelrecht en concentratiemeldingen).

We werken vaak op het snijvlak van publiek en privaat. Dat betekent dat we regelmatig te maken hebt met aanpalende rechtsgebieden zoals het contractenrecht, burgerlijk procesrecht en bestuurs(proces)recht.

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met het aanbestedingsrecht en het mededingingsrecht. Je bent gedreven, proactief, nauwkeurig, kunt goed schrijven en zelfstandig werken. Je bent communicatief sterk, klantgericht, collegiaal, kunt goed omgaan met tijdsdruk en weet deadlines te halen.

Dit zijn wij!

Clairfort bestaat inmiddels ruim vijf jaar en is een groeiend en ambitieus advocatenkantoor. Naast kwalitatief hoogwaardige dienstverlening hechten we veel waarde aan een goede werksfeer en hebben we oog voor een goede werk/privé balans. Clairfort is actief op de gebieden Aanbesteding & Mededinging, Arbeidsrecht, Bouw & Vastgoed, IE/IT & Privacy, Ondernemingsrecht, M&A en Overheid.

Dit bieden wij

Clairfort biedt een werkomgeving op topniveau. Clairfort vindt jouw ontwikkeling belangrijk. Zowel op wetenschappelijk gebied als qua ondernemerschap bieden wij je de tools om je (verder) te ontwikkelen. Publiceren, bloggen, presenteren, lesgeven, ondernemen; je kunt je ontwikkelen op de gebieden waar jouw ambitie ligt. Verder kun je cursussen en trainingen volgen die passen bij jouw ontwikkeling. Naast het werk is er ruimte voor ontspanning. Zo kan je bijvoorbeeld twee keer in de week meedoen met onze bootcamp, hebben we regelmatig borrels en een jaarlijkse ski-trip.

Meer weten, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of solliciteren?

Wil je verder met ons praten, meer weten of kennismaken onder het genot van een kop koffie, of heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Maurice Essers of Marius Strijker via info@clairfort.nl.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv, motivatiebrief, cijferlijsten en je masterscriptie of een publicatie naar solliciteren@clairfort.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Voor het team Aanbesteding & Mededinging van Clairfort zijn we op zoek naar een:

ervaren advocaat-medewerker aanbestedingsrecht dan wel aanbestedings- en mededingingsrecht.

De sectie Aanbesteding en Mededinging van Clairfort adviseert en procedeert (veelal in kort geding) in aanbestedingskwesties. We kunnen zowel inschrijvers als aanbestedende diensten tot onze cliënten rekenen. We adviseren onder meer over het inrichten van – of juist het inschrijven op aanbestedingen. Ook als er naderhand in de contractuele fase vragen opkomen, kunnen onze cliënten bij ons terecht. Dit doen we voor gerenommeerde cliënten in verschillende sectoren zoals openbaar vervoer, afval, ICT, zorg en onderwijs.

In onze praktijk opereren we vaak op het snijvlak van publiek en privaat. Dat betekent dat we regelmatig te maken hebt met aanpalende rechtsgebieden zoals het contractenrecht, burgerlijk procesrecht en bestuurs(proces)recht.

In onze mededingingspraktijk ligt evenzeer de focus op advisering op het snijvlak van publiek en privaat: gedragsregels markt en overheid, gereguleerde sectoren en staatssteun. Maar daarnaast voeren we ook de reguliere mededingingspraktijk (kartelrecht en concentratiemeldingen).

Wie ben jij?

Je hebt gedegen kennis van het aanbestedingsrecht. Kennis van – of affiniteit met het mededingingsrecht en/of een van de genoemde aanpalende rechtsgebieden is een pré. Afhankelijk van jouw in te brengen kennis en ervaring, kunnen we in overleg je rol invullen.

Je bent gedreven en hebt 3 tot 7 jaar relevante werkervaring. Je hebt de beroepsopleiding advocatuur met succes afgerond. Je bent proactief, nauwkeurig, kunt goed schrijven en zelfstandig werken. Je bent communicatief sterk, klantgericht, collegiaal, kunt goed omgaan met tijdsdruk en weet deadlines te halen.

Dit zijn wij!

Clairfort is een middelgroot advocatenkantoor (30 advocaten en juristen) met vestigingen in Zeist en Amsterdam. Clairfort is actief op de gebieden Aanbesteding & Mededinging, Arbeidsrecht, Bouw & Vastgoed, IE/IT & Privacy, Ondernemingsrecht, M&A en Overheid. De sectie Aanbesteding en Mededinging bestaat uit zes enthousiaste en ervaren medewerkers met kantoor Zeist als uitvalsbasis.

Dit bieden wij

Clairfort biedt een werkomgeving op topniveau. Clairfort vindt jouw ontwikkeling belangrijk. Zowel op wetenschappelijk gebied als qua ondernemerschap bieden wij je de tools om je (verder) te ontwikkelen. Publiceren, bloggen, presenteren, lesgeven, ondernemen; je kunt je ontwikkelen op de gebieden waar jouw ambitie ligt. Verder kun je cursussen en trainingen volgen die passen bij jouw ontwikkeling. Naast het werk is er ruimte voor ontspanning. Zo kan je bijvoorbeeld twee keer in de week meedoen met onze bootcamp, hebben we regelmatig borrels en een jaarlijkse ski-trip. Vanzelfsprekend is er oog voor een goede werk/privébalans.

Meer weten, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of solliciteren?

Wil je verder met ons praten, meer weten of kennismaken onder het genot van een kop koffie, of heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Marius Strijker of Maurice Essers via info@clairfort.nl.Benieuwd naar ons kantoor en je mogelijk toekomstige collega’s? Bekijk dan onze website.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv, motivatiebrief, cijferlijsten en je masterscriptie of een publicatie naar solliciteren@clairfort.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Vacature student-stagiaire

Clairfort is op zoek naar een derde- of vierdejaars universitair rechtenstudent die gedurende een periode van (minimaal) twee maanden studentstage wil lopen. Gedurende deze periode zal je vier of vijf dagen in de week werkzaamheden verrichten.

Clairfort is een groeiend advocatenkantoor. Wij hechten daarom in het bijzonder waarde aan een ondernemende, zelfstandige en klantgerichte instelling.

Hoe ziet een student stage bij Clairfort eruit?

Als student-stagiaire zal je worden betrokken bij de dagelijkse gang van zaken door het juridische ondersteunen van verschillende advocaten. Tijdens de stage zal je dan ook veel praktische ervaring opdoen!

Daarbij kan onder meer aan de volgende werkzaamheden worden gedacht:

  • Onderzoek naar relevante jurisprudentie en literatuur;
  • Assisteren bij het opstellen van brieven en (proces)stukken;
  • Bijwonen en voorbereiden van interne besprekingen (jurisprudentieoverleg);
  • Bijwonen van besprekingen en zittingen.

Locaties en specialismen

Clairfort heeft twee vestigingen. Een vestiging bevindt zich in Amsterdam en de andere vestiging bevindt zich in Zeist. Het is van belang om te weten dat niet op elke vestiging stage gelopen kan worden bij elk specialisme.

Op de locatie Amsterdam kan stage gelopen worden bij het specialisme:

  • Aanbesteding & Mededinging

Op de locatie Zeist kan stage gelopen worden bij de specialismen:

  • Aanbesteding & Mededinging
  • Arbeidsrecht
  • Bouw en Vastgoed
  • IE, IT & Privacy
  • Ondernemingsrecht en M&A
  • Overheid

Contact?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande aanvullende vragen? Dan kun je contact opnemen met Joris Falhaber of Maaike Berends – de Weerd (t. 030 307 54 65).

Wil je solliciteren voor een studentstage bij Clairfort?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie, cv, cijferlijsten en eventuele referenties. Ook vernemen wij graag in welke periode je stage zou willen lopen. De sollicitatie kan worden verzonden naar: info@clairfort.nl.

Over ons

Clairfort is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Zeist en Amsterdam. Clairfort werkt uitsluitend met specialisten en is goed vertegenwoordigd op de gebieden Aanbesteding & Mededinging, Arbeidsrecht, Intellectueel Eigendom, IT & Privacy, Contractenrecht, Ondernemingsrecht, M&A, Bouw & Vastgoed en Overheid.

Clairfort beschikt momenteel over 27 advocaten en juristen. Het kantoor werkt voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheidsinstanties. Zowel nationaal als internationaal.

Lees meer over ons.

Clairfort Advocaten en Mediators
Zusterplein 22, 3703 CB Zeist
030 – 307 54 65
info@clairfort.nl

Amstelplein 54, 26e etage, 1096 BC Amsterdam
020 – 225 85 80
info@clairfort.nl