Studentstage

Arnhem/Utrecht/Zwolle
32-40 uur
€750 p/m
WO bachelor/master

Werken aan jezelf en de wereld om je heen. Dat is succes volgens Nysingh.

Ben jij een ambitieuze derdejaars/vierdejaars WO-bachelor of masterstudent? En wil je graag kennismaken met de advocatuur of het notariaat? Een studentstage biedt de mogelijkheid om ons kantoor te leren kennen!

Wat ga je doen?

Tijdens je studentstage draai je volledig mee met onze praktijk. Onze medewerkers vragen jou bijvoorbeeld om jurisprudentie onderzoek te verrichten, een memo te schrijven of om jouw hulp bij het schrijven van processtukken. Je krijgt de gelegenheid om mee te gaan naar zittingen en om cliëntbesprekingen bij te wonen.  Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom bij alle sociale activiteiten, zoals kantoorevenementen en de borrels!

Wat bieden wij jou?

Onze studentstage duurt acht weken. In overleg kun je een parttime stage lopen van 4 dagen per week. Nysingh biedt de mogelijkheid om een kantoorbrede stage te lopen waarbij je opdrachten vanuit het gehele kantoor krijgt. Heb je interesse in een specifiek rechtsgebied? In dat geval is het ook mogelijk om voor een sectie-specifieke stage te kiezen. Gedurende je stage ontvang je een stagevergoeding van €750,- op basis van een 40-urige werkweek. Indien je niet meer beschikt over een studentenreisproduct ontvang je ook een reiskostenvergoeding. Daarnaast ben je welkom om tijdens je stage deel te nemen aan onze lunch.

Studentstage in het notariaat

Op onze vestigingen in Zwolle en Arnhem kun je een notariële stage lopen. Onze notarissen werken binnen de secties Ondernemingsrecht (Arnhem/Zwolle) en Vastgoed, Markt en Overheid (Arnhem). Deze stageplekken zijn beperkt en daarom gaan we graag in overleg over de periode.

Studentstage in de advocatuur

Op de locaties Arnhem, Utrecht en Zwolle kun je tijdens jouw stage kennismaken met vrijwel alle secties, namelijk:

Arnhem

Wij hebben vanaf eind oktober weer plek voor student-stagiaires in Arnhem.

Utrecht

Wij hebben vanaf september weer plek voor student-stagiaires in Utrecht.

Zwolle

Wij hebben vanaf september weer plek voor student-stagiaires in Zwolle. 

Stageplekken in de zomerperiode (juli-augustus) zijn in overleg.

De procedure

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief, CV, (ongeschoonde) cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. Geef in je motivatiebrief aan in welke periode je beschikbaar bent en de rechtsgebieden waar je interesse naar uitgaat. Wij streven ernaar om je binnen twee weken na je sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Yola Guiking

Yola Guiking

Recruiter

We vertellen je graag meer!

Heb je nog vragen over een studentstage bij Nysingh? Of wil je nog wat meer informatie ontvangen voordat je gaat solliciteren? Neem dan contact op met onze recruiter Yola Guiking (06 83 49 68 58 / yola.guiking@nysingh.nl). 

Arnhem

Arnhem

  • Arbeidsrecht
  • Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade
  • Notariaat Ondernemingsrecht & Vastgoed
  • Vastgoed, Markt & Overheid
Utrecht

Utrecht

  • Arbeidsrecht
  • Gezondheidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoed, Markt & Overheid (huurrecht/vastgoedrecht)
Zwolle

Zwolle

  • Arbeidsrecht
  • Notariaat Ondernemingsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoed, Markt & Overheid (aanbestedingsrecht)