Juridisch secretaresse EU & Mededinging

Over de functie

In deze rol word je de steun en toeverlaat van diverse advocaten van de sectie EU & Competition. Je maakt deel uit van een team secretaresses dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de secties EU & Competition en Corporate & Commercial Litigation. De secties werken nauw samen, onder andere binnen de kartelschadepraktijk. Je zal daarom ook ondersteuning bieden aan de kartelschadepraktijk. De advocaten en secretaresses van de secties vormen een hecht team. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Daarnaast maakt het team graag tijd voor sociale activiteiten, zoals een (digitale) sectieborrel of gezamenlijk sectie-uitje.

Als ervaren juridisch secretaresse ben je een belangrijke schakel tussen advocaat en cliënt. Je ondersteunt de advocaten zoveel als mogelijk, waardoor je werkzaamheden zeer uiteenlopend zijn en geen werkdag hetzelfde is. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit complex agendabeheer, je houdt termijnen en afspraken in de gaten en signaleert deadlines. Je onderhoudt het contact met cliënten, advocaten en gerechtelijke instanties. Daarnaast zorg je ervoor dat (proces)stukken worden voorbereid, doorgelezen en ingediend. Je verzorgt de administratie, waaronder de declaraties, en boekt zakelijke reizen. Dossiers zijn altijd up-to-date en goed verzorgd (ook digitaal). Samen met de andere secretaresses binnen de sectie zorg je ervoor dat het secretariaat een goedlopende machine is.

Over ons

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ongeveer 150 kantoorgenoten werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Onze advocaten- en (kandidaat-)notarissen worden door het secretariaat en diverse stafafdelingen, waaronder de financiële administratie, bibliotheek, facilitaire zaken, HR, ICT en communicatie, ondersteund.

Jouw profiel

  • je hebt een afgeronde (secretariële) opleiding (mbo of hbo);
  • je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • je hebt ruime ervaring met het Office-pakket en goede typevaardigheid;
  • je hebt een stevige persoonlijkheid en bent zowel proactief als flexibel ingesteld;
  • nauwkeurig en gestructureerd werken is jou op het lijf geschreven;
  • je kunt snel schakelen, bent stressbestendig en klant- en samenwerkingsgericht;
  • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken in het Nederlands en Engels, en
  • je bent vier of vijf dagen per week beschikbaar.

Ons aanbod

  • een interessante, veelzijdige en uitdagende baan;
  • een informele werksfeer waarbij samenwerken belangrijk is;
  • een unieke kans om te werken bij een groot en professioneel advocaten- en notarissenkantoor op een toplocatie in het centrum van Den Haag;
  • de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of cursussen;
  • een marktconform salaris met 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze collectieve zorgverzekering, en
  • een volledige ov-reiskostenvergoeding.

Solliciteren

Ben jij de dedicated juridische secretaresse die wij zoeken? Stuur ons dan je curriculum vitae en motivatiebrief via het sollicitatieformulier. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Nando Dons via 070 – 376 07 18 of nando.dons@barentskrans.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling die via onze website zijn binnengekomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hier!