Advocaat-medewerker Corporate/M&A

Over de functie

In deze functie word je onderdeel van de sectie Corporate/M&A. De sectie bestaat uit 21 advocaten en (kandidaat-)notarissen die nauw en met plezier voor het vak met elkaar samenwerken. De sectie heeft ruime ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht en is onder andere gespecialiseerd in: fusies en overnames, private equity & venture capital, NGO’s en semipublieke organisaties. In deze functie ligt het zwaartepunt van jouw werkzaamheden op M&A-transacties. Hierbij treed jij samen met je collega’s vooral op voor ondernemingen, ondernemers, private equity, venture capital en management. Ook zal je regelmatig worden ingeschakeld door internationale referral kantoren.

Over ons

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ruim 90 advocaten en (kandidaat-)notarissen werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Wij werken in compacte teams vanuit een eigen expertise: zo halen wij op een hoog juridisch niveau het beste uit onze kennis en uit elkaar. Ons kantoor heeft specialisten in de volgende praktijkgroepen: Arbeidsrecht, Cassatie/Commerciële Contracten, Corporate, Commercial & Financial Litigation, Corporate/M&A/Banking/Finance, EU & Mededinging, IE & Technologie en Vastgoed.

Vanwege de constante focus op kwaliteit krijgen wij complexe zaken toevertrouwd. Door deze focus te combineren met heldere en persoonlijke communicatie met onze cliënten, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Deze reputatie wordt mede bevestigd door aanbevelingen in de Chambers Europe, Chambers Global en Legal 500.

Jouw profiel

  • je hebt minimaal drie jaar werkervaring als advocaat, eventueel aangevuld met ervaring als bedrijfsjurist;
  • je hebt stevige kennis van het ondernemingsrecht;
  • ervaring met M&A-transacties en/of corporate vraagstukken is een pre;
  • je bent gewend om met een grote mate van zelfstandigheid te werken;
  • je bent een pragmatisch adviseur die graag verantwoordelijkheid neemt, en
  • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod

  • een hoogwaardige en afwisselende praktijk met nationale én internationale cliënten;
  • de mogelijkheid om samen met jonge ambitieuze collega’s aan aansprekende transacties te werken;
  • een dynamische en zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
  • een mooie werkplek op de kamer van een van onze advocaten en goede voorzieningen om vanuit huis te werken;
  • goede individuele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, onder andere via onze BarentsKrans Academy en postacademische specialisatieopleidingen, zoals Grotius Academie;
  • een unieke kans om te werken bij een groot en professioneel kantoor in het centrum van Den Haag met een goede reputatie en hoge rankings, en
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Ben jij de dedicated advocaat-medewerker die wij zoeken? Stuur ons dan je sollicitatiestukken via het sollicitatieformulier. De sollicitatieprocedure bestaat in beginsel uit twee gesprekken. Een online assessment en referentiecheck kunnen onderdeel van de procedure uitmaken.

Solliciteer hier!

Nando Dons

Neem contact op met onze recruiter!

Wil je meer weten over deze vacature of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om ons kantoor te leren kennen? Neem dan contact op met onze recruiter Nando Dons via 070-3760718 of nando.dons@barentskrans.nl.