Partnerbijdrage van

Digital Services Act: wat is de stand van zaken?

De Digital Services Act (DSA) is aangenomen. Met deze nieuwe verordening krijgen online platforms meer verantwoordelijkheid als het gaat om illegale inhoud. Pieter Wolters bespreekt in deze gratis kennisclip de nieuwste ontwikkelingen rond de DSA.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een jaar na het webinar Digital Services Act (DSA) zijn er nieuwe ontwikkelingen. Pieter Wolters brengt u in deze kennisclip weer volledig op de hoogte. Op welke punten verschilt de definitieve verordening van het voorstel? Welke nieuwe verplichtingen zijn erbij gekomen? En wat gaat er nu gebeuren?

Wilt u de kennisclip gratis per e-mail ontvangen? Vraag de kennisclip nu aan.

Meer kennis en inspiratie vindt u op de CPO Academy, het kennisplatform van het CPO. Met gratis columns en kennisclips van CPO-docenten en wetenschappers. Voor inspiratie, reflectie en nieuwe inzichten. Ga naar cpo.nl/academy.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top