Hoe kunt u snel scheiden?

Hoe kunt u snel scheiden?

Op het moment dat u ‘ja’ tegen elkaar zegt, hoopt u uiteraard dat het nooit tot een scheiding zal komen. Is uw huwelijk dan toch voorbij, dan wilt u de scheiding waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Het is een vervelende periode die u snel achter u wilt laten. Recht.nl zet voor u op een rijtje wat u kunt doen om de scheiding zo snel mogelijk te laten verlopen en hoe u snel van elkaar gescheiden kunt zijn.

 

Voor wie?

 

Snel scheiden kan in Nederland het snelst via een online scheiding. Een online scheiding is alleen geschikt voor echtparen die op goede voet uit elkaar zijn, goed met elkaar kunnen praten en bereid zijn samen de scheiding op een vredige manier te regelen.

Hoe werkt het?

 

De meest snelle en goedkope manier van scheiden in Nederland is een online echtscheiding. Bij een online echtscheiding regelt u alles zelf. U maakt gezamenlijk afspraken over zaken zoals de woning, de financiën, de kinderen (ouderschapsplan is verplicht als ze minderjarig zijn), pensioenen, verzekeringen, de inboedel, enzovoort.
Via Recht.nl ontvangt u de juiste documenten en wordt u begeleid door het gehele scheidingsproces. Zo kunt u uw scheiding zo snel en efficiënt mogelijk afwikkelen