Hét kennisplatform voor juristen

Ontdek PwC Legal

Binnen ons werkveld Legal houd jij je bezig met juridische dienstverlening op allerlei gebieden. Je werkt aan uitdagende projecten voor onze diverse klanten, die jij voorziet van juridische adviezen en innovatieve oplossingen biedt. Ben jij klaar om impact te maken en wil jij meer weten over werken bij PwC Legal?

Openbaar Ministerie erkent structureel schenden verschoningsrecht

Het OM erkent dat men structureel tekortgeschoten is in de omgang met vertrouwelijke informatie tussen advocaten en hun cliŽnten. De bekentenis werd gedaan in de zaak-Castor, het langlopende strafrechtelijk onderzoek naar fraude bij vermogensbeheerder Box Consultants. Tijdens dit onderzoek kwamen vertrouwelijke e-mails van de advocaten van Stibbe in handen van FIOD en OM. Het probleem bleek breder dan dit ene dossier, aangezien het draait om de methode waarmee het OM geautomatiseerd databestanden ó zoals e-mailboxen van verdachten ó doorzoekt op jacht naar bewijs.

Bent u advocaat en wilt u meer cliŽnten?

Eersterechtshulp.nl biedt u:
- Relevante contactverzoeken van nieuwe cliŽnten per e-mail
- Landelijke, of juist lokale profilering
- Dienstverlening overeenkomstig Gedragsregel 2, lid 2
- Al vanaf Ä 25,- per maand: geen betaling per lead!

Nieuwe dienst op Recht.nl: Jurisprudentie Tracker nu beschikbaar voor alle abonnees

Rechters doen jaarlijks meer dan een miljoen zaken af, waarvan er circa 55.000 openbaar worden gemaakt op Rechtspraak.nl; zo'n 1.000 uitspraken per week. De dienst Jurisprudentie Tracker maakt deze continue stroom behapbaar.
Voor het eerst is er een kennistool waarmee u handig en snel kennisneemt van alle gepubliceerde uitspraken binnen uw specialisme ó ťn waarmee u in een oogopslag ziet welke zaken praktijkwaarde hebben.
Deze dienst is per heden integraal beschikbaar voor abonnees van Recht.nl en biedt in essentie 18 online jurisprudentietijdschriften. Leest u voor optimaal gebruik eerst de onderstaande one pager (pdf), of klikt u in de menubalk bovenaan de website op 'JURISPRUDENTIE TRACKER' om meteen te gaan kijken!