Onderwijsabonnementen

Onderwijsabonnementen

Indien u studeert of anderszins verbonden bent aan een universiteit of hogeschool, dan bieden wij u graag een kosteloos abonnement op Recht.nl aan gedurende de looptijd van uw studie c.q. gedurende de looptijd van uw dienstverband.


Om hiervoor in aanmerking te komen dient u te beschikken over een e-mailadres van uw universiteit of hogeschool. Is dat niet het geval, zoals bijvoorbeeld bij de Open Universiteit, dan kunt u helaas alleen een betaald abonnement afnemen. Heeft u echter wel een instellingsadres vul dan hieronder uw e-mailadres in en klik op 'abonneren'. Het vervolg van de procedure wijst zich vanzelf.
›› Onderwijsabonnementen zijn geldig zolang u de beschikking heeft over een onderwijsinstellingsmailadres. Vervalt dit mailadres omdat u het onderwijs verlaat, dan vervalt tevens (automatisch) uw gratis abonnement. Uw gratis abonnement wordt dus niet zomaar omgezet naar een betaald abonnement.

›› Gratis onderwijsabonnementen worden uitsluitend verstrekt aan studenten en docenten van rijksuniversiteiten en -hogescholen die beschikken over een e-mailadres van de instelling. Voor 'commerciële' opleidingen (LOI, NCOI e.d.) geldt dit aanbod niet. Uiteraard kunt u altijd een regulier abonnement nemen.