Onderwijsabonnementen

Onderwijsabonnementen

Indien u studeert of anderszins verbonden bent aan een universiteit of hogeschool, dan bieden wij u graag een kosteloos abonnement op Recht.nl aan gedurende de looptijd van uw studie c.q. gedurende de looptijd van uw dienstverband.


Om hiervoor in aanmerking te komen dient u te beschikken over een e-mailadres van uw universiteit of hogeschool. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op 'abonneren' om te checken of uw onderwijsinstelling reeds in onze bestanden voorkomt. Als dat het geval is, dan wijst de procedure zich vanzelf.
›› Onderwijsabonnementen zijn geldig zolang u de beschikking heeft over een onderwijsinstellingsmailadres. Vervalt dit mailadres omdat u het onderwijs verlaat, dan vervalt tevens (automatisch) uw gratis abonnement. Uw gratis abonnement wordt dus niet zomaar omgezet naar een betaald abonnement.

›› Gratis onderwijsabonnementen worden uitsluitend verstrekt aan studenten en docenten van rijksuniversiteiten en -hogescholen. Voor 'commerciële' opleidingen (LOI, NCOI e.d.) geldt dit aanbod niet. Uiteraard zou u kunnen overwegen een regulier abonnement te nemen.